NEVŞEHİR / DERİNKUYU - Çakıllı Şehit Kasım Poyraz İlkokulu

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİMİZ

Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıl Dönümü münasebetiyle Derinkuyu ilçesinde yer alan ilkokullar arasında "İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi. Düzenlenen yarışmada 4A sınıfı öğrencilerimizden Nur Banu DEMİR isimli öğrencimiz birinciliği okulumuza kazandırdı.

Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıl Dönümü münasebetiyle Derinkuyu ilçesinde yer alan ilkokullar arasında "İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi. Düzenlenen yarışmada 4A sınıfı öğrencilerimizden Nur Banu DEMİR isimli öğrencimiz birinciliği okulumuza kazandırdı.

12 Mart İstiklal Marşımızın KAbulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma etkinlikleri kapsamında " İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya ilçede yer alan çeşitli ilkokullardan öğrenciler yarıştı. Yarışma sonucunda okulumuz öğrencilerinden 4A sınıfı öğrencimiz Nur Banu DEMİR jürinin kararıyla birinciliği elde etti. Öğrencimize ödülü, Sayın İlçe Kaymakamımız Konuralp YILMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yücel İRMAK tarafından düzenlenen ödül töreniyle birlikte verildi.

Yarışma sürecinde öğrencimizden desteğini esirgemeyen, her zaman yanında olan ailesine; sınıf öğretmeni Fatma DEMİRKESEN'e emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Öğrencimizle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz. Yarışmaya katılan diğer öğrencileri de tebrik ediyoruz.

Öğrencimizin İstiklal Marşımızı okuduğu videoyu bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 20:37 - Görüntülenme: 84